Cub Cadet                   
   
Unbenanntes Dokument

FEATURES

MTD SnowThorX vinter Motorer

Alle MTD Sneslynger er udstyret med motorer, der er særligt konstrueret til vinterbrug. De overbeviser med deres ekstraordinære gode koldstart evne, selv efter kolde frost nætter. Alle betjeningselementer er ekstra store og lette at komme til, så de kan betjenes med tykke vinterhandsker.

MTD “Xtreme-Auger”

 

Alle to-trins sneslynger er udstyret med MTD unikke "Xtreme-Auger". Fordelen: avanceret teknologi for bedre ydeevne. I stedet for én sikkerhedsbolt pr. snegle halvdel, har "Xtreme- Auger" én sikkerhedsbolt i hvert enkelt "Xtreme-Auger" samling. Vedligeholdelsesomkostninger er således reduceret optimalt. Selv hårdpakket sne vil de savtakkede Xtreme Auger segmenter hakke op, før den føres ind i skovlhjulet, der kaster sneen ud gennem udkastet.

Slidsko

Alle vore to-trins sneslynger er monteret med slidsko, som giver mulighed for at indstille arbejdshøjde og tillader at rydde sne på ujævne overflader som græsplæner, grusstier og lign. uden at beskadige underlaget..

Koblingslås

Alle OPTIMA modeller leveres med en koblingslåse-system, som gør det muligt for brugeren at tage den venstre hånd ud af håndtaget, mens koblingen forbliver tilkoblet. Dette giver mulighed for at dreje udkastertuden og ændre fremkørselshastigheden i fart. Mere effektivited giver mindre arbejdstid, enkel og nem.

MTD OPTIMA udkast -justering med en 4-vejs Joystick

Juster udkaster retning og afstand bekvemt med en 4-vejs joystick på instrumentbrættet på ingen tid. Med et låsesystem vil udkastet forblive på plads, når du har indstillet den til den ønskede position.

 

 

MTD OPTIMA Easy-Turn Styring

Easy-Turn styring bliver kontrolleret af to små reguleringer på håndtaget. For at dreje trykkes ganske enkelt på en af diise reguleringshåndtag og sneslyngen vil dreje i ønskede retning.

Balance system (for model ME T only):

1. Vægten forrest

Placer håndtaget i bagerste position og vægten forskydes til fronten. Du får ekstra fremdrift og kan nemt pløje gennem hårdt pakket sne uden at glide.

2. Standard Position

Med håndtaget i den anden position, vil sneglehuset være frit svævende, så der er ligelig vægtfordeling. Dette giver dig mulighed for at manøvrere let under normale sneforhold.

3. "Grus" Position

Med håndtaget i den tredje position, vil sneglehuset løftes op fra jorden. Brug denne position, når du rydder sne på grus eller delte gangarealer for at forhindre grus og lignende i at blive samlet op.

4. Transport mode

Når du flytter håndtaget til forreste position, er den forreste ende hævet langt op for at forhindre slidskoene i at beskadige snetomme fortove eller fliser.